Hämeen kesäyliopisto logo

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

OPPISOPIMUSKOULUTUS

ABI- JA LUKIOLAISKURSSIT

KIELIKURSSIT - LANGUAGE COURSES

IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTO

LASTEN KORKEAKOULU

HÄMEEN KIRJOITTAJAKOULU

YLEISSIVISTÄVÄ JA HARRASTEPOHJAINEN KOULUTUS

TENTTIKALENTERI

ITK

 Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.
Hae koulutusta

Entäpä jos huonoa matikkapäätä ei olisikaan! 1. luokan matematiikka Varga-Neményi -menetelmällä


Kuvaus
    Koulutuksen keskeisenä teemana on esitellä ja antaa esimerkkejä nk. abstraktion tien mukaisista oppimiskokemuksista ja niiden vaatimista oppimisympäristöjen järjestelemisistä. Tämän vuoksi kurssin aikana esitellään runsaasti sekä itse valmistettavia että ostettavia toiminnallisen työskentelyn välineitä, joita voidaan käyttää yleis- ja erityisopetuksessa. Varhaisen tuen eri vaiheissa (yleinen, tehostettu, erityinen tuki) tarvitaan erilaisia lähestymistapoja oppilaan diagnosoidun tuen tarpeesta riippuen.

Kirjallisuusesittely antaa opettajalle mahdollisuuden tutustua alan tutkimustietoon, Varga-Neményi - materiaaliin yleensä sekä muissa oppimateriaaleissa oleviin, menetelmän mukaisiin tehtävätyyppeihin.

Koulutuksen johtaja on läsnä kaikkina kurssipäivinä "teknisenä apulaisena". Lisäksi useamman kouluttajan läsnäolo antaa mahdollisuudet kouluttajien erilaisten näkemysten ja käytännön ratkaisujen esille ottamiseen ja esitettyjen toimintamallien vertailuun.

Lisätietoa menetelmästä osoitteesta www.varganemenyi.fi
Aika
    12.06. - 16.06.2017

klo 9-15 (30 t)
Paikka
    Hämeenlinna
Kohderyhmä
    Alku- ja erityisopettajat.
Kouluttajat
    KM Kirsi Puumalainen, KM Tanja Mäenpää, KM Heidi Gröhn, KM Anne Koskeno
Lisätietoja
    Hanna Salo 040 515 3290 tai
kesäyliopiston vaihde 050 5502170
Hinta
    Kurssimaksu 380 € + kirjat opettajan tienviitta 1a ja 1b 50€. Laskutetaan 2 erässä kurssin alettua. Kurssimaksun lisäksi tulevat ao. ruokailukulut. Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.
Ilmoittautumiset
    08.06.2017 mennessä
Peruutusehdot
    29.5.2017 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloittamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai koulutus keskeytetään, perimme koko osallistumismaksun. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Peruutukset tehdään kirjallisesti.

Mikäli samasta työyhteisöstä osallistutaan samaan koulutukseen, ovat ryhmäalennukset perushinnasta seuraavat: 5-9 osanottajaa -5 %, 10-19 osanottajaa -10 %, 20 osanottajaa tai enemmän -15 %. Alennuksen saaminen edellyttää yhteisilmoittautumista ilmoittautumispäivämäärään mennessä ja yhteislaskutusta. Alennukset eivät koske kursseja, joista on ohjelmassa erikseen mainittu.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje