Hämeen kesäyliopisto logo

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

OPPISOPIMUSKOULUTUS

ABI- JA LUKIOLAISKURSSIT

KIELIKURSSIT - LANGUAGE COURSES

IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTO

LASTEN KORKEAKOULU

HÄMEEN KIRJOITTAJAKOULU

YLEISSIVISTÄVÄ JA HARRASTEPOHJAINEN KOULUTUS

TENTTIKALENTERI

ITK

 Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.
Hae koulutusta

Rentouttavan kuvallisen ilmaisun kurssiIlmoittaudu koulutukseen
Kuvaus
    Tarvitsetko rennon sysäyksen lomalle lähtöösi? Haluatko kartuttaa omia voimavarojasi kuvallisen rentouttavan taiteellisen työskentelyn avulla? Haluatko oppia kertomaan kuvin tai käyttää kuvallista ilmaisua itsereflektoinnin apuna tai rentoutumiseen?
Haluatko oivaltaa jotain uutta joko itsestäsi ja elämästäsi tai yleensä ihmisenä olemisesta?
Aika
    14.06. - 17.06.2017

Nelipäiväinen intensiivikurssi keskiviikosta 14.6. - lauantaihin 17.6.2017, klo 10–16 (24 t, intensiivikurssi).
Paikka
    Hämeenlinna, Verkatehdas, (Radiotalo Viipurintie 4 Hämeenlinna, sisäänkäynti Verkatehtaankuja 8, 5. krs).
Kohderyhmä
    Kurssi soveltuu kaikille, joilla on motivaatiota ilmaista itseään ja elämäntunnelmiaan yksityiselämässä tai työssä kuvallisesti ja halua oppia tätä kautta lisäkeinoja rentoutumiseen ja voimaantumiseen.
Tavoite
    Aiempi oma taiteellinen suuntautuminen ei ole välttämätöntä, motivaatio kuvalliseen ilmaisuun ja sen käyttöön rentoutumisen välineenä riittää.

Kurssin tavoitteena on oppia kuvallista itseilmaisua ja tekniikoita, sekä oppia tapoja tämän kuvallisen itseilmaisun rentouttavaan toteuttamiseen.

Sisältö
    Kurssilla maalataan ja piirretään eri tekniikoilla omaan tahtiin. Ohjaaja avustaa ja opettaa tekniikoita tarvittavalla tavalla. Materiaalit hankitaan ennen kurssia saadun ohjeistuksen mukaan. Halutessasi voit käyttää muunkinlaisia kuvallisen ilmaisun muotoja, kuten lehtileikkeleiden liimaamista tai tablettisi kuvasovelluksia.

Kurssilla tutustutaan omaan kuvalliseen maailmaan ja ilmaisuun muiden kurssilaisten kanssa kokemuksia jakaen. Rentoudutaan yhdessä maalaten ja piirtäen, omaan tahtiin ja omatahtisessa ohjauksessa.

Kouluttajat
    Kuvataideterapeutti, työnohjaaja (STOry), taidefilosofi (FM), tohtorikoulutettava (taidekasvatus, Jyväskylän yliopisto) Johanna Wahlbeck, ks. kotisivunsa http://oivallamme.fi

Lisätietoja hakeutumisesta
    Opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme vahvistuskirjeen sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta.
Hinta
    180 €, joka sisältää koulutuksen ja ohjauksen. Osanottajat hankkivat tarvittavat materiaalit ennen kurssia saadun ohjeistuksen mukaan. Laskun lähetämme osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.
Ilmoittautumiset
    04.06.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusehto: Ilmoittautumisajan jälkeen ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloittamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai koulutus keskeytetään, perimme koko osallistumismaksun. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Peruutukset tehdään kirjallisesti: kesayliopisto@hame.fi


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa