Välivuodesta vauhtia opintoihinIlmoittaudu koulutukseen
Aika
    04.09. - 18.09.2017

Verkkovälitteisten luentojen aikataulu:
ma 4.9.2017 klo 17-18.30

ke 6.9.2017 klo 17-18.30
ma 11.9.2017 klo 17-18.30
ke 13.9.2017 klo 17-18.30
ma 18.9.2017 klo 17-18.30

Mikkelin kesäyliopisto järjestää jokaisen verkkokoulutuksen päätteeksi tutortapaamisen kello 18.30–19.15.
Tutortapaamisessa on mahdollisuus keskustella verkkokokonaisuuden teemasta ja saada henkilökohtaista ohjausta oman tulevaisuuden suunnitteluun opintokokonaisuuden tutorilta. Tutorina toimii Noora Seppänen-Nousiainen (YTM, opettaja).

Paikka
    Verkkovälitteiset luennot ovat katsottavissa Mikkelin kesäyliopistossa, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli TAI voit seurata luennot suorana omalta kotikoneelta.

Huom! Tutortapaamiset järjestetään Mikkelin kesäyliopistossa, niitä ei tallenneta verkkoon.
Kohderyhmä
    Välivuotta pitävät nuoret, jotka miettivät tulevaisuuttaan.
Sisältö
   

• Miten hyödynnän välivuoden? Välivuoden mahdollisuudet.
• Mitä kaikkea minusta voi tulla isona?
• Mitä tarvitsen valintojen tekemiseen?
• Osaamiseni, vahvuuteni, unelmani
• Opintopolku.fi sekä muut tärkeät tiedonlähteet netissä
• Oma suunnitelmani ja varasuunnitelmat tulevaisuudelle

Kouluttajat
   

Leena Ståhlberg on opinto-ohjaaja, psykologian opettaja ja yrittäjä, jonka elämäntehtävänä on auttaa ihmisiä löytämään suuntia ja oivalluksia heidän elämänpoluillaan. Leenalla on 19 vuoden kokemus ohjaustyöstä, ensin lukiossa ja sittemmin viime vuosina omassa yrityksessään. Yritystoiminnan ohessa Leena on kouluttautunut myös RMP-Master motivaatiovalmentajaksi ja työkykykoordinaattoriksi, ja valmentavan ohjauksen lisäksi Leena antaa myös työhön suuntaavaa valmennusta työnhakijoille.

Marjaana Herlevi on opinto-ohjaaja, sosiaalikasvattaja, elämäntaidonvalmentaja ja yrittäjä, jonka auttaa ihmisiä löytämään elämäntehtävänsä. Marjaana on aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja elämän käännekohdista. Hän on 13 vuoden ajan toiminut opinto-ohjaajana perusopetuksessa, lisäopetuksessa, lukiossa ja kotouttamiskoulutuksessa. Viimeisen viiden vuoden ajan hän on työskennellyt ohjausalan yrittäjänä ja RMP-motivaatiovalmentajana.

Suoritustapa
   

Vuorovaikutteinen verkkovalmennus:
Koulutus toteutetaan verkossa. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen, jossa on nettiyhteys sekä kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asennuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Verkkokoulutus tallennetaan, joten voit katsoa tallenteet myös jälkikäteen.

Some-ryhmä, jossa ennakkotehtävä ja välitehtäviä:
Koulutukseen osallistujille avataan oma some-ryhmä, jossa jaetaan ajatuksia, koulutuksen tuotoksia ja käytännön asioita koulutukseen liittyen, ja jota foorumia koulutukseen osallistujat voivat hyödyntää aktiivisesti myös koulutuksen jälkeen.

Tutortapaamiset jokaisen verkkokoulutuskokonaisuuden päätteeksi (yhteensä 5 x 45 min):

Osallistujille, jotka tulevat Mikkelin kesäyliopiston tiloihin seuraamaan verkkokoulutusta, järjestetään jokaisen verkkokoulutuksen (klo 17.00–18.30) päätteeksi kello 18.30–19.15 mahdollisuus keskustella verkkokokonaisuuden teemasta ja saada henkilökohtaista ohjausta oman tulevaisuuden suunnitteluun opintokokonaisuuden tutorilta. Tutorina toimii Noora Seppänen-Nousiainen (YTM, opettaja). Noora Seppänen-Nousianen pätevöityy parhaillaan opinto-ohjaajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa.

Lisätietoja hakeutumisesta
    Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot.
Muu informaatio
    Verkkokoulutus järjestetään yhteistyössä Snellman-kesäyliopiston kanssa.
Hinta
    50 €
Ilmoittautumiset
    28.08.2017 mennessä
Peruutusehdot
   

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 28.8. jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko kurssimaksun.Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje