Hämeen kesäyliopisto logo

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

ABI- JA LUKIOLAISKURSSIT

KIELIKURSSIT - LANGUAGE COURSES

IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTO

LASTEN KORKEAKOULU

HÄMEEN KIRJOITTAJAKOULU

YLEISSIVISTÄVÄ JA HARRASTEPOHJAINEN KOULUTUS

ITK

 Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.
Hae koulutusta

LASTEN KORKEAKOULULasten korkeakoulussa
tieteentekijät vastaavat 7-12 vuotiaiden lasten kysymyksiin ja pohdintoihin. Tieteeseen ja tutkimukseen tutustutaan lasten ehdoilla ja luentosaliinkin on pääsy vain lapsilla. Tieteentekijät kertovat omista tutkimuskohteistaan ja luennoilla lapset pääsevtä tutustumaan aiheisiin teorian ja tekemisen kautta. Hämeen kesäyliopisto järjestää Lasten korkeakoulua yhteistyössä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin kanssa.

***

Lasten korkeakoulu on saanut Suomi100-statuksen! Juhlavuonna 2017 lapset pääsevät tutustumaan Suomen 100-vuotiseen historiaan ja matkan varrella vaikuttaneisiin merkkihenkilöihin, pohtimaan miltä nykyinen Suomi näyttää ja mitä kaikkea tulevaisuus voi tuoda tullessaan. Aikataulu ja tarkemmat teemat täsmentyvät syksyn 2016 aikana.  

 

 

 

 

 

 

Lasten korkeakoulu on ollut toiminnassa Hämeen kesäyliopistossa jo vuodesta 2010 ja aiheita on ollut laidasta laitaan. Luentojen teemat toteutetaan palautteen, toiveiden ja ideoiden perusteella, jotta pystytään vastaamaan mahdollisimman hyvin lasten kysymyksiin. Katso aiempien luentojen teemat ja luennoitsijat tästä: Lasten korkeakoulu 2010–2015.Ei avoimia koulutuksia tällä hetkellä

Sulje