Hämeen kesäyliopisto logo

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

ABI- JA LUKIOLAISKURSSIT

KIELIKURSSIT - LANGUAGE COURSES

IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTO

LASTEN KORKEAKOULU

HÄMEEN KIRJOITTAJAKOULU

YLEISSIVISTÄVÄ JA HARRASTEPOHJAINEN KOULUTUS

ITK

 Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.
Hae koulutusta

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Voimauttavan valokuvan täydennystyöpaja perusteet-koulutuksen käyneille - Freesausta projekteihin!


Aika
    26.08.2015 - 26.01.2016

Työpajat:
1. työpaja ke-to 26.–27.8.2015 klo 9.30-18 (18 t).
2. työpaja ke 28.10.2015 klo 9.30–18 (9 t).
3. työpaja ti 26.1.2016 klo 9.30–18 (9 t).
Paikka
    Hämeenlinna, Verkatehdas (Verkatehtaankuja 8, Radiotalon 5.kerros)
Kohderyhmä
    Työpaja on tarkoitettu voimauttavan valokuvan perusteet (8 op) käyneille ihmistyön ammattilaisille, kuten opettajille, terapeuteille, sosiaalityöntekijöille, lääkäreille tai työnohjaajille. Voimauttavan valokuvan menetelmän pohjakoulutus on voitu saada Hämeenlinnan kesäyliopiston lisäksi muissa menetelmäkoulutusta antavissa oppilaitoksissa ympäri Suomea koko 2000-luvun aikana. Kurssi sopii sekä hiljattain tai jo vuosia sitten perusteet-koulutuksen käyneille ja työpajaan voi osallistua myös maistellakseen mahdollista osallistumista 40 op:n jatkokoulutukseen Aalto-yliopistossa.
Esitiedot
    Ks. kohderyhmä.
Lisätietoja soveltuvuudesta: Pauliina Vuorinen, puh. 050 341 4739 ja sähköposti:voimauttavavalokuva@welho.com
Tavoite
    Hämeen kesäyliopisto tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa odotetun jatkokurssin voimauttavan valokuvan menetelmän perusteet -opinnot käyneille sosiaali- ja terveysalojen ammattilaisille.
Menetelmän kehittäjä, Miina Savolainen ohjaa neljästä työpajapäivästä koostuvan freesauskurssin, jonka tarkoituksena on rohkaista menetelmän monipuolisempaan käyttöön osana omaa perustehtävää sekä innostaa ottamaan omassa työyhteisössä käyttöön uusia menetelmäkäytäntöjä.
Sisältö
    Kurssilla ideoidaan omaa, laajempaa asiakas- tai työyhteisöprojektia, saadaan sille työnohjauksellinen tuki sekä opitaan uusia voimauttavan projektien toteutusmahdollisuuksia. Miten perustaa vaikkapa menetelmään pohjautuva asiakkaitten vertaisryhmätoiminta tai rakentaa asiakkaan perheen ja verkoston avulla kertautuvia korjaavan katseen ja uudelleenmäärittelyn kokemuksia sekä valokuviin perustuvaa arvostavaa ja dialogista vuorovaikutusta? Opiskelijan tavoitteena voi olla myös luoda oman työn resurssiraameihin soveltuvaa menetelmäpatteristoa esimerkiksi tuntiopetuksen tai vastaanottomuotoisen työn osaksi.
Työpajaan voi tulla oman valmiin ideahahmotelman kanssa tai saamaan ajatuksia ja välineitä kokonaan uuteen toimintatapaan. Kurssiprojekti voi olla asiakkaiden, oppilaiden, potilaiden kanssa toteutettava, mutta se voi liittyä myös työyhteisön kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Tärkeänä sävynä läpi koulutuksen on menetelmän ammatillinen etiikka ja asiakastyön rakkaudellisuus.
Kouluttajat
    Sosiaali- ja taidekasvattaja Miina Savolainen, www.voimauttavavalokuva.net.

Lisätietoja hakeutumisesta
    10.8.2015 mennessä lomakkeella (max. 16 osanottajaa). Lisätietoja Hämeen kesäyliopistosta, puh. 03-6474 070. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti elokuun alussa hakuajan jälkeen. Lähetämme vahvistuskirjeen noin viikkoa ennen koulutusta.
Hinta
    700 €, joka sisältää koulutuksen materiaaleineen (kahdessa erässä 500 € v. 2015 ja 200 € v. 2016). Kurssimaksun lisäksi tulevat tarvittaessa ao. ruokailu- majoituskulut. Laskun lähetämme osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.
Ilmoittautumiset
    17.08.2015 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautumisajan jälkeen ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloittamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai koulutus keskeytetään, perimme koko osallistumismaksun. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Peruutukset tehdään kirjallisesti.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa