in english

Koulutustarjonta >>

Nurmeksen Kesäakatemia

Nurmeksen Kesäakatemia Savonlinnan kesäyliopisto järjestää yhteistyössä Nurmeksen Musiikkiyhdistys ry:n kanssa Nurmeksen Kesäakatemian. Kesäakatemia järjestetään heinäkuussa noin viikon mittaisena korkeatasoisena musiikin koulutus- ja konserttitapahtumana ja se sisältyy Savonlinnan kesäyliopiston vapaan sivistystyön koulutustoimintaan. Kesäakatemia tarjoaa instrumentti- ja kamarimusiikkiopetusta sekä vuosittain vaihtuvia työpajoja. Ohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.nurmesmusicacademy.fi

Yksittäisiin Kesäakatemian työpajoihin on mahdollista ilmoittautua erikseen. Työpajat järjestetään yhteistyössä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kanssa ja opiskelija saa myös Sibelius-Akatemian todistuksen suoritetuista opintopisteistä. Työpajoihin voi ilmoittautua Kesäakatemian sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai kesäyliopiston kotisivujen ilmoittautumislomakkeella kunkin alla olevan kurssin kohdalta.


Klikkaamalla Koulutus, Ajankohta tai Viimeinen ilmoittautuminen otsikkoja, voit muuttaa koulutusten esittämistapaa mieleiseesi järjestykseen.


Ei avoimia koulutuksia tällä hetkellä

Sulje