in english

Koulutustarjonta >>

Minä kuulun mukaan! Miten vahvistetaan lapsen kiinnittymistä päiväkodin yhteisöön? Maksuton koulutus varhaiskasvatuksen henkilöstölleIlmoittaudu koulutukseen
Aika
    15.01.2018
Paikka
    Mikkeli
Kohderyhmä
    Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstö
Sisältö
   

Koulutus avaa näkökulmia siihen, miten päiväkodissa vahvistetaan lapsen kiinnittymistä yhteisöön toiminnallisesta, tunneperäisestä ja kognitiivisesta ulottuvuudesta käsin. Koulutukseen kuuluu kaksi lähipäivää, luentotallenteen katsominen ja oppimistehtävän tekeminen. Oppimistehtävässä osallistujat suunnittelevat omaan työhönsä osallisuutta tukevan tilanteen, toteuttavat sen käytännössä, ja raportoivat kokemuksensa ryhmälle. Lähipäivät pidetään Mikkelissä, ensimmäinen lähipäivä on tammikuussa 2018, viikolla 3, ja toinen lähipäivä helmikuussa. Lähipäivä kestää 6 oppituntia, n. klo 12-18. Huom! aloituspäiväksi on merkitty 15.1.2018, koska tämä kurssinhallintajärjestelmä vaatii ilmoittamaan tarkan aloituspäivän. Päivä voi olla viikolla 3 joku toinenkin. Ilmoitamme sen mahdollisimman pian.

Kouluttajat
    Lähipäivien kouluttaja on lastentarhanopettaja, väitöskirjatutkija Hanna Hjelt. Luentotallenteen kouluttaja on Tiina Pilbacka-Rönkä, ohjaava opettaja, erityisluokanopettaja, puheterapeutti, KM (Valteri, Mikkeli)
Lisätietoja
    Rehtori Raili Kontinen, p. 044 7730996, raili.kontinen@savonlinna.net tai suunnittelija Ulla Peräkorpi, ulla.perakorpi@gmail.com
Muu informaatio
    Huom! Koulutus on osa opintokokonaisuudesta Ohjaus kuuluu kaikille – ohjauksen kehittämishanke varhaiskasvatuksesta perusopetuksen päättövaiheeseen 10 op. Tähän koulutukseen voi ilmoittautua myös opintojaksoittain. Mikäli ilmoittaudut koko koulutuskokonaisuuteen, löydät sen myös kurssiluettelostamme.
Hinta
    Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluista.
Ilmoittautumiset
    16.12.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kustannuksitta on mahdollista kaksi viikkoa ennen opintokokonaisuuden/opintojakson alkamista. Mikäli peruutat osallistumisesi sen jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 100 euron peruutusmaksun/opintokokonaisuus tai 50 euron peruutusmaksun/opintojakso. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje