in english

Koulutustarjonta >>

Minä kuulun mukaan! Miten vahvistetaan lapsen ja nuoren kiinnittymistä kouluyhteisöön? Maksuton koulutus perusopetuksen henkilöstölleIlmoittaudu koulutukseen
Aika
    23.11.2017
Paikka
    Mikkeli
Kohderyhmä
    Perusopetuksen henkilöstö
Sisältö
   

Koulutus avaa näkökulmia siihen, miten koulussa vahvistetaan lapsen ja nuoren kiinnittymistä yhteisöön toiminnallisesta, tunneperäisestä ja kognitiivisesta ulottuvuudesta käsin.


Koulutukseen kuuluu kaksi lähipäivää, luentotallenteen katsominen ja oppimistehtävän tekeminen. Oppimistehtävässä osallistujat suunnittelevat omaan työhönsä osallisuutta tukevan tilanteen, toteuttavat sen käytännössä, ja raportoivat kokemuksensa ryhmälle.

Lähipäivät pidetään Mikkelissä, ensimmäinen lähipäivä torstaina 23.11.2017 klo 9-15, ja toinen lähipäivä keskiviikkona 10.1.2018 klo 9-15.

 

Kouluttajat
    Lähipäivien kouluttajana toimii erityisluokanopettaja, konsultoiva erityisopettaja Anu Kokkonen. Luentotallenteella kouluttajana on Tiina Pilbacka-Rönkä, ohjaava opettaja, erityisluokanopettaja, puheterapeutti, KM (Valteri, Mikkeli)
Lisätietoja
    Rehtori Raili Kontinen, p. 044 7730996, raili.kontinen@savonlinna.net tai suunnittelija Ulla Peräkorpi, ulla.perakorpi@gmail.com
Muu informaatio
    Huom! Koulutus on osa opintokokonaisuudesta Ohjaus kuuluu kaikille – ohjauksen kehittämishanke varhaiskasvatuksesta perusopetuksen päättövaiheeseen 10 op. Tähän koulutukseen voi ilmoittautua myös opintojaksoittain. Mikäli ilmoittaudut koko koulutuskokonaisuuteen, löydät sen myös kurssiluettelostamme.
Hinta
    Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluista.
Ilmoittautumiset
    05.11.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kustannuksitta on mahdollista kaksi viikkoa ennen opintokokonaisuuden/opintojakson alkamista. Mikäli peruutat osallistumisesi sen jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 100 euron peruutusmaksun/opintokokonaisuus tai 50 euron peruutusmaksun/opintojakso. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje