in english

Koulutustarjonta >>

Minä pystyn! Käytännön työvälineitä haastaviin tilanteisiin varhaiskasvatuksessa. Maksuton koulutus varhaiskasvatuksen henkilöstölleIlmoittaudu koulutukseen
Aika
    21.03.2018
Paikka
    Mikkeli
Kohderyhmä
    Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstö
Sisältö
   

Koulutus tarjoaa työvälineitä haastaviin tilanteisiin neljän teema-alueen kautta: tunnetaidot ja pedagogiikka, ratkaisukeskeinen ohjaus, positiivinen pedagogiikka, ja lapsia osallistava toimintakulttuuri. Koulutukseen kuuluu kolme lähipäivää, webinaariin osallistuminen ja oppimistehtävän tekeminen.

Vastuukouluttaja on erityisluokanopettaja, konsultoiva erityisopettaja Anu Kokkonen. Muita kouluttajia ovat konsultoiva ohjaaja Miia Herranen ja koulukuraattori/psykiatrinen sairaanhoitaja Henna Ropponen Valteri-koulusta sekä erityisluokanopettaja Virpi Suomalainen. Oppimistehtävässä osallistujat suunnittelevat omaan työhönsä jonkin teema-alueen menetelmiä soveltavan tilanteen, toteuttavat sen käytännössä, ja raportoivat kokemuksensa ryhmälle.

 

Lähipäivät pidetään Mikkelissä. Koulutus käynnistyy webinaarilla 21.3.2018 klo 12-15. Lähipäivät klo 9-15 ovat

-10.4.2018 Ratkaisukeskeinen ohjaus varhaiskasvatuksessa, Miia Herranen ja Henna Ropponen

-7.5.208 Oppilaita osallistava toimintakulttuuri, Virpi Suomalainen 

-5.6.2018 Positiivinen pedagogiikka ja tunnetaidot varhaiskasvatuksessa, Anu Kokkonen

Lisätietoja
    Rehtori Raili Kontinen, p. 044 7730996, raili.kontinen@savonlinna.net tai suunnittelija Ulla Peräkorpi, ulla.perakorpi@gmail.com
Muu informaatio
   

Huom! Koulutus on osa opintokokonaisuudesta Ohjaus kuuluu kaikille – ohjauksen kehittämishanke varhaiskasvatuksesta perusopetuksen päättövaiheeseen 10 op. Tähän koulutukseen voi ilmoittautua myös opintojaksoittain. Mikäli ilmoittaudut koko koulutuskokonaisuuteen, löydät sen myös kurssiluettelostamme.

Hinta
    Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluista.
Ilmoittautumiset
    11.02.2018 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kustannuksitta on mahdollista kaksi viikkoa ennen opintokokonaisuuden/opintojakson alkamista. Mikäli peruutat osallistumisesi sen jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 100 euron peruutusmaksun/opintokokonaisuus tai 50 euron peruutusmaksun/opintojakso. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje