in english

Koulutustarjonta >>

Minä mahdollisuuksien edessä - tukea nuoren nivelvaiheen ohjausprosessiin. Maksuton koulutus perusopetuksen henkilöstölleIlmoittaudu koulutukseen
Aika
    26.01.2018
Paikka
    Mikkeli
Kohderyhmä
    Perusopetuksen henkilöstö
Sisältö
   

Koulutus tarjoaa tukea ohjausprosessiin ja selventää koulutuksen muutosta toisella asteella ja antaa eväitä nuoren auttamiseen ja kannustamiseen jatko-opintopolun suunnitteluun.

 

Koulutukseen kuuluu kaksi lähipäivää 26.1 ja 16.2.2018 ja oppimistehtävän tekeminen. Kouluttajina toimivat erityisopettaja Virpi Suomalainen ja koulutuspäällikkö Marja Teräväinen. Oppimistehtävä on case-työskentelyä, jossa osallistujat valitsevat ratkaistavakseen yhden ongelmatilanteen, kokeilevat oppimiaan uusia lähestymistapoja ja raportoivat havaintonsa ryhmälle.

Lisätietoja
    Rehtori Raili Kontinen, p. 044 7730996, raili.kontinen@savonlinna.net tai suunnittelija Ulla Peräkorpi, ulla.perakorpi@gmail.com
Muu informaatio
    Huom! Koulutus on osa opintokokonaisuudesta Ohjaus kuuluu kaikille – ohjauksen kehittämishanke varhaiskasvatuksesta perusopetuksen päättövaiheeseen 10 op. Tähän koulutukseen voi ilmoittautua myös opintojaksoittain. Mikäli ilmoittaudut koko koulutuskokonaisuuteen, löydät sen myös kurssiluettelostamme.
Hinta
    Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opettajien täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta. Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluista.
Ilmoittautumiset
    22.12.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kustannuksitta on mahdollista kaksi viikkoa ennen opintokokonaisuuden/opintojakson alkamista. Mikäli peruutat osallistumisesi sen jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 100 euron peruutusmaksun/opintokokonaisuus tai 50 euron peruutusmaksun/opintojakso. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje