in english

Koulutustarjonta >>

TiedeTaide -leiri KosmosTietäjä 2017


Aika
    19.06. - 22.06.2017
Klo
    09:00-16:00
Paikka
    Savonlinnan yliopistokampus, Kuninkaankartanonkatu 5, Savonlinna
Sisältö
    KosmosTietäjä 2017 tarjoaa iloista ja inspiroivaa tekemistä 7 - 12 vuotiaille lapsille ja nuorille maailman ja sen ihmeiden parissa. Leirillä lähdetään liikkeelle ihmettelystä ja osallistujien kysymyksistä, joihin lähdemme hakemaan vastauksia luonnonlakien puitteissa, kemian, biologian ja fysiikan menetelmien avulla. Kysymykset voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia: Miksi vesi on märkää? Miksi taivas on sininen? Miksi linnut osaavat lentää?

Leirillä on mahdollisuus käyttää erilaista tutkimusteknologiaa yhdistettynä luoviin menetelmiin maalaamiseen, musisointiin tai kirjoittamiseen.
Kouluttajat
   

Leirin vetäjinä toimivat Sari Nyrhinen (FM, DI, luonnontieteet, kuvataide),  Sonja Nyrönen (KK ympäristökasvatus, kuvataide, biologia) ja Kaisa Hirvikoski (KM, tekstiilityö, biologia, äidinkieli ja kirjallisuus)

Lisätietoja hakeutumisesta
   

Savonlinnan kesäyliopisto, p. 044 7730 998, kesayliopisto@savonlinna.net

Muu informaatio
    Leiri on maanantaista torstaihin klo 9.00-16.00.
Hinta
   

Leirin hinta on 95 €/ 90 € sisarushinta. Hintaan sisältyy leiriohjelman ja materiaalien lisäksi päivittäiset lounaat ja leirivakuutus.

Maksut ovat julkisoikeudellisina saatavina ulosottokelpoisia ilman erillisiä toimenpiteitä.

Ilmoittautumiset
    16.06.2017 mennessä
Peruutusehdot
   

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen (11.6.2017) ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta veloitamme koko kurssimaksun. Pätevästä syystä (esim. lääkärintodistuksella vahvistettu sairastuminen, joka estää opiskelun) tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun, joka on 30 €.


   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje