in english

Lasten Oopperaleiri "Kani Koipeliinin kuperkeikat"Ilmoittaudu koulutukseen
Kuvaus
   

Lasten oopperaleiri järjestetään jälleen tulevana kesänä 28.-30.7.2017.

Leiri on perjantaista sunnuntaihin kestävä päiväleiri ja sen aikana leiriläiset tutustuvat monin eri tavoin oopperan maailmaan. Leiri huipentuu Savonlinnan Oopperajuhlien Kani Koipeliinin kuperkeikat -satuoopperaan Savonlinnasalissa su 30.7. klo 15.00. 

Aika
    28.07. - 30.07.2017
Paikka
    Savonlinnan normaalikoulu, Kuninkaankartanonkatu 7, Savonlinna
Kohderyhmä
    7-12 vuotiaat
Kouluttajat
    Leirin ohjaajina toimivat Itä-Suomen yliopiston musiikkiin erikoistuvat opettajaopiskelijat.
Lisätietoja
   

KANI KOIPELIININ KUPERKEIKAT -SATUOOPPERA

Kirsi Kunnaksen säkenöivä ja nokkelasti riimitelty runodraama herää eloon satuoopperan muodossa Anna Noran sävelin. Kani Koipeliini kohtaa elämän ihanuuden, kauheuden ja hupaisuuden yrittäessään selvittää, kuka oikein onkaan.

Kani Koipeliinin kuperkeikat on hullunhauska ja ajaton kasvutarina kaikenikäisille. Taikurin hatusta vahingossa väärään satuun päätynyt kani pystyy rohkeudellaan ja kekseliäisyydellään osoittamaan, että pienikin voi olla arvokas, tärkeä ja vahva.

Kamarioopperan 7-henkinen esiintyjäkaarti koostuu oopperan ammattilaisista. Värikylläinen lavastus ja vauhdikas ohjaus kutsuvat lapset ja aikuiset akustisen musiikin taikapiiriin.

Tuotanto:
KLAPS ry

Muu informaatio
    Leirin järjestävät yhteistyössä Savonlinnan kesäyliopisto, Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampus ja Savonlinnan normaalikoulu ja Savonlinnan Oopperajuhlat
Hinta
    Osallistumismaksu 95 e. sisarushinta 90 e. Osallistumismaksu sisältää päivittäiset lounaat sekä lipun Kani Koipeliinin kuperkeikat -satuoopperaan, joka esitetään Savonlinnasalissa su 30.7.2017 klo 15.00.
Ilmoittautumiset
    09.07.2017 mennessä
Peruutusehdot
   

Ilmoittautuminen on sitova. Alkuperäisen ilmoittautumisajan (9.7.2017) päättymisen jälkeen ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta veloitamme koko kurssimaksun. Pätevästä syystä (esim. lääkärintodistuksella vahvistettu sairastuminen, joka estää osallistumisen) tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun, joka on 40 €.Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje