in english

Koulutustarjonta >>

Nurmeksen kesäakatemia 2017Ilmoittaudu koulutukseen
Kuvaus
   

MUSIIKKIA KAIKILLE - kuule Nurmeksen kutsu! Kesäakatemia ja Kesäkonsertit 1.-9.7.2017.

Jos olet musiikinopiskelija, tule Nurmeksen kesäakatemiaan! Opiskele mestarikursseilla, soita kamarimusiikkia ystäviesi tai taiteilijoiden kanssa ja osallistu työpajoihin. Lataa akut pitkäksi aikaa väkevässä ympäristössä. Jos rakastat musiikkia, tule Nurmeksen kesäkonsertteihin! Elävä musiikki soi paikkakunnan saleissa, kirkoissa, pirteissä, metsässä, kapakassa ja kaupungilla koko kesäviikon. Legendaarinen venäläinen pianisti Aleksei Ljubimov valloittaa Nurmeksen ranskalais-venäläisellä ohjelmalla avajaiskonsertissa. Satavuotiasta Suomea juhlitaan mm. runonlauluesityksillä sekä Sibeliuksen ja Jouni Kaipaisen musiikilla. Nurmeksen kirkotkin sähähtävät soimaan. Intiimi yömusiikki kietoutuu kuulijoiden ympärille ortodoksisessa kirkossa. Lapsille tarjotaan Elefantti Babarin tarina ja kevyen musiikin ystäville kattaus kotimaisia iskelmiä. Kamarimusiikki täyttää Nurmes-talon. Kesäkonserttien lumossa voit virkistyä niin barokkimusiikin kuin uudempienkin sävelten siivillä. Jos olet musiikin harrastaja ja haluat vetreyttää soittotaitoasi, tutustu harrastajapakettiimme ja ilmoittaudu soittotunneille!

 

Tervetuloa! Tuija Hakkila, taiteellinen johtaja 2017

Aika
    01.07. - 09.07.2017
Paikka
    Nurmes
Sisältö
   

Savonlinnan kesäyliopisto ja Nurmeksen Kesäakatemian kannatusyhdistys ry järjestävät yhteistyössä vuosittaisen Nurmeksen Kesäakatemian. Kesäakatemia on osa kesäyliopiston vapaan sivistystyön koulutusta.

Kesäakatemian osallistumismaksu sisältää yksilöopetuksen, konsertit ja vähintään yhden valinnaisen työpajan. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kapasiteetin puitteissa.

Kouluttajat
   

Tarkemmat tiedot Kesäakatemian ohjelmasta ja opettajista saat Kesäakatemian kotisivuilta

http://www.nurmesmusicacademy.fi

Lisätietoja hakeutumisesta
   

Huom! Hakuvaiheessa täytä Kesäakatemian ilmoittautumislomake seuraavan linkin kautta:

Kesäakatemian ilmoittautumislomake

 

Kun olet saanut vahvistuksen kurssille hyväksymisestäsi, sinua pyydetään täyttämään alla olevan kesäyliopiston rekisteröintilomake. Lähetämme siinä vaiheessa sinulle pyynnön ja linkin lomakkeen täyttämiseksi.

Hinta
    Kesäakatemian osallistumismaksu on 350 €. Se sisältää 5 x 45 yksilöopetuksen, konsertit ja kuljetukset ja vähintään yhden taatun valinnaisen työpajan. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kapasiteetin puitteissa.
Majoituksen ja ruokailut laskuttaa Hyvärilän kurssikeskus suoraan osallistujilta.
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Jos Kesäakatemiaan ilmoittautunut peruu osallistumisensa ilmoittautumisajan (30.04.2017) päättymisen jälkeen ilman pätevää syytä, perimme koko kurssimaksun. Pätevästä syystä (esim. lääkärintodistuksella vahvistettu sairastuminen, joka estää opiskelun) tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 60 €.

Opintomaksut ovat julkisoikeudellisina saatavina ulosottokelpoisia ilman erillisiä toimenpiteitä.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje