in english

Koulutustarjonta >>

Ikoinniemen seudun venäjän kielen jatkokurssi 2 (18 h).Ilmoittaudu koulutukseen
Aika
    01.09.2017 - 31.12.2018
Paikka
    Kurssi alkaa syksyllä 2017 Ikoinniemellä. Tarkempia ajankohta ja kurssipaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Kohderyhmä
   

Kurssi on tarkoitettu venäjän kielestä ja venäjän kulttuurista kiinnostuneille sekä aloittaville että alkeiden kertaajille. Kyrillisten kirjainten tunteminen on eduksi.

 

Sisältö
   

Kurssi sekä joka oppitunti alkaa kyrillisten aakkosten vaikeiden äänteiden (esim. suhuäänteiden) kertauksesta ja jatkuu lukemalla arjen sanastoa. Aiemmilla kursseilla on tutustuttu tervehdys-, perhe- ja asuntosanavarastoon. Kurssin viime oppitunnilla opiskelijat perehtyivät venäläisen perheen aamiaisruokalistaan. Kieliopillisista käsitteistä verbi, substantiivi ja sen suvun ja luvun, adjektiivi ja pronomini ovat tuttuja elementtejä, joista yritämme rakentaa alkeislauseita.  

 

Kurssi tukee kielen ymmärtämistä, tuottamista, oikeaa ääntämistä ja venäläiseen kulttuuriin perehtymistä. Ennen tuntia pidetään yhteinen teehetki, jonka aikana välillä muistelemme teekäyntiin liittyviä nimiä.

 

Kouluttajat
   

Opettaja on äidinkielenään venäjää puhuva ritosaarelainen FM Marina Heimonen-Ermolaeva, email: erma_2002@mail.ru

Kirjallisuus
    Opiskelumateriaalina käytetään oppikirja MOZNO, opettajan jakamia monisteita ja verkossa olevia materiaaleja.
Lisätietoja
    Kurssi alkaa syksyllä 2017. Tarkempi aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta
   

Kurssimaksu 70 €.

Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
   

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan (????) päättymisen jälkeen ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta veloitamme koko kurssimaksun. Pätevästä syystä tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun, joka on 30 €. Opintomaksut ovat julkisoikeudellisina saatavina ulosottokelpoisia ilman erillisiä toimenpiteitä. Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje