Faskiatekniikoiden perusteet


Aika
    13.10. - 14.10.2017

pe klo 12-18 ja la klo 9-17
Paikka
    Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, Turku.
Kohderyhmä
   

Koulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, hierojille, osteopaateille ym. manuaalitekniikoita soveltaville ammattiryhmille.

Sisältö
   

Koulutuksessa perehdytään faskiaalisten manuaalitekniikoiden monipuoliseen ja toiminnalliseen soveltamiseen. Koulutuksessa syvennytään terapeuttisten faskiatekniikoiden toimintaan anatomisesta ja fysiologisesta perspektiivistä tarkasteltuna sekä uusimpaan tutkimustietoon pohjautuen. Manuaalitekniikoita harjoitellaan Fascial Release -tekniikan kautta kehon eri kudosalueilla. Koulutus on vahvasti käytäntöön painottuva ja sen opit ovat siirrettävissä suoraan käytännön työhön koulutuksen jälkeen.

  • Teoriaosiossa kerrataan faskian anatomiset rakenteet ja fysiologiset ominaisuudet, perehdytään faskiaalisiin toimintahäiriöihin ja niihin vaikuttamiseen sekä faskiaalisten manuaalitekniikoiden periaatteisiin.
  • Teoriasta siirrytään käytäntöön palpaatioharjoitusten (faskian eri kerrokset ja erilaiset faskiaaliset rakenteet kehossa) sekä käsittelytyöstöjen ja -otteiden (kosketuksen jalostaminen ja otteiden eri tekniikat) kautta.
  • Käytännön soveltamista tehdään Fascial Release –tekniikoin kehon eri kudosalueilla
Kouluttajat
   

fysioterapeutti Marko Grönholm

Kouluttaja työskentelee pääasiallisesti urheilijoiden sekä traumatologisten ja ortopedisten potilaiden parissa. Marko on toiminut koulutustehtävissä vuodesta 2010 lähtien ja hän on suomentanut teoksen Faskia vapaaksi – keho tasapainoon.

 

Lisätietoja
    koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
Hinta
    295 €
Ilmoittautumiset
    12.10.2017 mennessä

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje