Soveltava liikeharjoittelu ja liiketekniikat


Aika
    04.02.2017

la 4.2.2017 klo 9-16
Paikka
    Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, Turku.
Kohderyhmä
   

Koulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille kuten fysioterapeuteille sekä muille liiketekniikoita soveltaville ja liikeharjoittelua ohjaaville ammattiryhmille.

Sisältö
   

Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin liikeharjoittelun ja liiketekniikoiden sovellutuksiin fysioterapian ja toiminnallisen kuntoutuksen saralla. Monipuolisten liikeharjoitteiden kautta rakennetaan uusia liike- ja toimintamalleja, lisätään kehon eri alueiden liikkuvuutta ja toimintakapasiteettia ääriasennoissa. Koulutuksessa läpikäytävät harjoitteet, harjoitekokonaisuudet ja –rutiinit haastavat kehoa kuitenkin aina yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Koulutuksen teemat ovat sovellettavissa asiakastyöhön – ja kunkin osallistujan omaan harjoitteluun – monien erilaisten potilasryhmien parissa. Koulutus painottuu vahvasti käytäntöön.

Sisältöesimerkkejä käsiteltävistä teemoista ovat mm:

  • Kuormitetun liikkuvuusharjoittelun periaatteet
  • Myofaskiaalisten toimintaketjujen ja faskiarakenteiden huomioiminen harjoittelussa
  • Kehon tukikudoksiston vahvistaminen linjauksessa ja sen ulkopuolella
Kouluttajat
   

Fysioterapeutti Marko Grönholm

Marko Grönholm (www.knowbody.fi) työskentelee pääasiallisesti urheilijoiden sekä traumatologisten ja ortopedisten potilaiden parissa. Marko on toiminut koulutustehtävissä vuodesta 2010 lähtien ja hän on suomentanut teoksen Faskia vapaaksi – keho tasapainoon.

Hinta
    180 €
Ilmoittautumiset
    03.02.2017 mennessä

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje