EBK-Honka areenan kuntosali

HUOM! NOUDATAMME KORONASUOSITUSTA, JOTEN KUNTOSALI ON KIINNI 31.1.2021 ASTI TÄMÄN HETKISTEN TIETOJEN MUKAISESTI. KIINNIOLOAIKA KORVATAAN PIDENTÄMÄLLÄ KUNTOSALIJAKSOA VASTAAVALLA AJALLA.

Kuntosalimme sijaitsee EBK-Honka areenan toisessa kerroksessa. Salilla on mahdollisuus käydä salikortilla joka päivä klo 5-24. Fysiikkahuoneen puoli on kuntosaliasiakkaiden käytössä silloin, kun tilassa ei ole ryhmävarauksia. Elokuusta toukokuuhun kouluaikaan kuntosalissa käy koululais- ja opiskelijaryhmiä. Loka-huhtikuun aikana saattaa tulla joukkueharjoituksia arki-iltoihin ja viikonloppuihin aiheuttaen ruuhkaa. Kun säännölliset ryhmien harjoitteluajat vahvistuvat, ne näkyvät kotisivuilla ja kuntosalin infotaululla.

Kuntosalikortin voi ostaa tästä verkkokaupasta tai EBK-Honka areenan toimistosta tai Suomen Fysiovalmentajilta. Maksuvälineinä käyvät verkkomaksun lisäksi pankkikortti sekä liikuntaeduista Eazybreak, Edenred, Epassi Smartum ja TYKY.

Saatuamme tilauksesi pyrimme päivittämään vanhan kortin kahden arkipäivän kuluessa.  Samoin uuden kortin toimittamisesta pyrimme otamaan yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa. Koska tarkistamme seuralta oikeuden jäsenalennukseen, saattaa aika joskus ylittyä.