Hirsala Golfin alakerrassa on kaksi viihtyisää yksityistilassa olevaa simulaattoria asiakkaiden käytössä. Trackman Lounge toimii yksityisessä tilassa VIP saunatiloissa ja FlightScope Mevo+ treenitilassa, jossa myös puttigriini käytössä. Varattavissa on vakiovuoroja, sarjakortteja, kertavuoroja ja illanviettoihin Simu+sauna- paketteja. Simulaattoreissa viihtyy perheet pienimmätkin. Lapsille suunnattujen simulaattori pelien lisäksi meiltä löytyy John Deere sähköauto, piirustusvälineet ja leluja.

Trackman on markkinoiden tarkin ja laadukkain lyöntianalysaattori mutta FlightScope Mevo+ pro package ei kalpene rinnalla. Käyttöliittymä toimii suomeksi, joten laite on erittäin helppokäyttöinen.

Sarjakortit ja liikuntaedut

Meiltä saa myös ostaa sarjakortteja. Mikäli haluat tehdä vakiovuorovarauksen tai järjestää esim. yritystapahtuman, ota yhteys ja pyydä tarjous. Käytössämme on liikuntaedut Edenred, Smartum, Eazybreak ja Epassi.

Laita meille sähköpostia minni@mrgolfschool.fi suorituksesta niin lähetämme arvon mukaisesti sarjalipun. Katso sarjalippujen hinnasto kohdasta "Sarjaliput".

Sauna+simulaattoripaketti
Nauti ja viihdy omalla porukalla saunoen ja pelaten. Sisältää Trackman-simulaattorin 7 h käytössänne ja 2h saunomiset. Saunatilan kapasiteetti max 16 hlöä. Tilassa on tv, jääkaappi ja kajari. Tilaan saa tuoda omat tarjoilut. 

 • Su-to 350 €
 • Pe-la 390 €

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Ovien avaus

  Tiloissamme on ABLOY-älylukot, saat avauskoodin varausvahvistuksen yhteydessä. Pääsykoodi alkaa toimia 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Huomioittehan edelliset käyttäjät ja annatte heille mahdollisuuden pelata vuoronsa loppuun.

  Sisäänkäynti

  Sisäänkäynti Hirsala Golfin pääovesta! Simulaattorit ja Practice Lounge sijaitsee Hirsala Golfin alakerran tiloissa, jonne löydät paikan päällä olevien opasteiden avulla. Sisääntulo aulasta pääsee alas rappusia tai hissillä.

  Hirsalantie 215, 02420 Jorvas
  p. 040 552 2190
  minni@mrgolfschool.fi

  Tervetuloa harjoittelemaan ja pelaamaan!