Hirsala Golfin alakerrassa on kaksi viihtyisää yksityistilassa olevaa simulaattoria asiakkaiden käytössä. Trackman Lounge toimii yksityisessä tilassa VIP saunatiloissa ja FlightScope Mevo+ Practice Loungessa, jossa on myös pieni putti- chippigriini käytössä. Varattavissa on kertavuoroja, vakiovuoroja, sarjakortteja, kausikortteja sekä illanviettoihin Simu+sauna -paketteja.

Lämpimästi tervetuloa harjoittelemaan ja pelaamaan!

PRACTICE LOUNGE
Practice Loungessa on käytössäsi FlightScope Mevo+ simulaattori ja kaksi lyöntipaikkaa, pieni putti- ja chippigriini. Tilassa käytössä pallot, peilit ja erilaisia harjoitusvälineitä.

Kausikortti Practice Lounge -tilaan hinta 350 € ajalle 16.10.2023-31.3.2024. Kausikortti oikeuttaa varaamaan harjoitteluaikaa 3 h/vko klo 7–23 / 7 päivää viikossa ajalle. (max. 10 h varausta saa olla kerralla.)

FlightScope Mevo+ simulaattorissa käyttöliittymä toimii suomeksi, joten laite on erittäin helppokäyttöinen.

Kausikortti on henkilökohtainen.
TRACKMAN SIMULAATTORI
Viihtyisässä ja laadukkaassa Trackman golfsimulaattorissa voit pelata upeita kenttiä ympäri maailman tai harjoitella lyöntiäsi saaden kaiken mahdollisen datan mailan ja pallon liikkeistä.
OPETUS JA VALMENNUS
MR Golf School tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta golfvalmennusta asiakkaan tarpeiden mukaan aloittelijasta kilpapelaajaan. Opetuksen apuna käytämme parhainta golfteknologiaa sekä -harjoitusvälineitä. Voit varata vuorosi yhteyteen valmennusta soittamalla haluamallesi Pro:lle tai varata opetuksen mrgolfschool.fi -sivuilta.

  • Pro Harri Murtonen 040 538 9493
  • Pro Tommi Laitto 040 538 0092
VAKIOVUOROT JA LIIKUNTAEDUT
Vakiovuorokyselyt minni@mrgolfschool.fi / 040 552 2190

Vakiovuorot, kausikortin ja sarjakortit voi maksaa myös liikuntaeduilla Minni&Roope Golf Schoolille. Kirjaudu liikuntaetupalveluusi ja etsi Minni&Roope Golf School palveluntarjoajista. Maksa haluamasi summa ja lähetä kuitti suorituksesta osoitteeseen minni@mrgolfschool.fi ja ilmoita minkä tuotteen haluat maksaa. Lähetämme sinulle lisätiedot sähköpostitse. Käytössämme on liikuntaedut Edenred, Smartum, Eazybreak ja Epassi.
YRITYKSILLE
Tarjoa asiakkaille, sidosryhmille sekä henkilökunnalle hauskoja hetkiä golfin parissa! Räätälöimme palvelupaketin tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi:
  • Tykypäivät
  • Golfiin tutustuminen
  • Opetus ja tiimipelit simulaattorissa

Aktiivinen golfpäivä, jossa valmentajan ohjauksella aloitetaan harjoittelulla ja jatketaan leikkimielisillä, koko porukan aktivoivilla kilpailuilla. Kilpailumuotoja on monia, kuten esimerkiksi lähimmäksi lippua, pisin drive, beat the pro ja bullseye. Kilpailuihin kuuluvat tietysti palkintojenjako!

Tapahtumaan voidaan varata koko MR Golf Studion tilat. Pyydä tarjous!

Minni Blomqvist-Kakko minni@mrgolfschool.fi / 040 552 2190
SAUNA JA SIMULAATTORI
Nauti ja viihdy omalla porukalla saunoen ja pelaten. Sisältää Trackman-simulaattorin 7 h käytössänne ja 2h saunomiset. Saunatilan kapasiteetti max 16 hlöä. Tilassa on tv, jääkaappi ja kajari. Tilaan saa tuoda omat tarjoilut.
  • Su-to 350 €
  • Pe-la 390 €

Tiedustelut ja varaukset: minni@mrgolfschool.fi / 040 552 2190
YHTEYSTIEDOT JA OVIEN AVAUS

Ovien avaus
Tiloissamme on ABLOY-älylukot, saat avauskoodin varausvahvistuksen yhteydessä. Pääsykoodi alkaa toimia 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Huomioittehan edelliset käyttäjät ja annatte heille mahdollisuuden pelata vuoronsa loppuun.

Tallentava kameravalvonta
Jotta MR Golf Studio Hirsala olisi turvallinen ja viihtyisä, tilassa on tallentava kameravalvonta. Katsomme videotallenteet vain väärinkäyttötilanteissa.

Sisäänkäynti
Sisäänkäynti Hirsala Golfin pääovesta! Trackman simulaattori ja Practice Lounge sijaitsee Hirsala Golfin alakerran tiloissa, jonne löydät paikan päällä olevien opasteiden avulla. Sisääntulo aulasta pääsee alas rappusia tai hissillä.

Hirsalantie 215, 02420 Jorvas p. 040 552 2190 minni@mrgolfschool.fi